Sotul a simtit ca se intampla ceva cu sotia sa si a angajat un detectiv particular. Totul s-a terminat cu femeia arestata

Ultima actualizare: 10-09-2015 01:01
Amber

Un barbat din Utah, Statele Unite, a angajat un detectiv particular, care sa ii urmareasca sotia. Acum, femeia de 33 de ani, a ajuns la inchisoare din cauza a ceea ce facea fara stirea sotului.

Amber Telford, proprietara unui studio de dans, incepuse o relatie amoroasa cu unuld intre fostii ei elevi, un adolescent de 17 ani. Cei doi se intalneau la salade dans, iar detectivul a fost cel care i-a prins intr-un moment de intimitate.

Cei doi erau goi, in momentul in care detectivul a intrat in sala. Acesta din urma a anuntat imediat sotul inselat, care l-a randul lui a sesizat politia.

Amber si-a recunoscut vina si a fost condamnata la o luna de inchisoare pentru ca a intretinut relatii sexuale cu un minor.

"Ea a fost cea care a inceput sa ii faca avansuri elevului. Intalnirile aveau loc fie la sala de dans, fie in masina ei sau acasa la mama femeii", a declarat detectivul.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO