"Sotia nu trebuia batuta cu parul, ci cu ceva mai fin". Sfaturile pe care un terapeut le da sotilor musulmani

Dată publicare: 13-05-2016 17:55
Dată actualizare: 16-05-2016 06:46


terapeut musulman

Un videoclip facut de un terapeut specializat in probleme de familie a starnit revolta in lumea Occidentala.

Khaled Al-Saqaby, din Arabia Saudita, a publict un video cu un ghid in care ii invata pe barbati "cum sa iti bati sotia".

"Telul este sa o faci pe sotie sa o faci sa gandeasca faptul ca a gresit fata de sotul ei" este ceea ce ii invata terapeutul pe sotii musulmani.

El mai spune ca "sunt constienta ca este o problema "spinoasa, dar daca asta este voia lui Allah, vom trece si peste asta cu bine". El declara ca "sotia trebuia batuta disciplinar, nu din motive de razbunare, astfel incat sa nu fie incalcate regulile islamice".

"Femeie nu trebuie batuta cuu obiecte ascutite sau cu parul, cum fac, din nefericire, multi barbati, ci cu ceva dintr-un material mai fin". Acesta continua si spune ca daca sotia isi supara sotul, acesta trebuie sa o ignore, sa se intoarca cu spatele la ea sau ori ea, ori el, sa doarma pe podea.

Clipul ar fi fost filmat la inceputul anului, dar dupa ce a fost tradus in limba engleza a devenit tot mai popular pe retelele de socializare unde cei mai multi dintre utilizatori au comentat negativ si s-au revoltat, scriu cei de la Independent.

Sursa: Independent.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO