Sotia lui a aflat ca are o amanta. Toata tara a ras de el cand s-a descoperit despre cine era vorba

Dată publicare: 20-06-2013 08:02
Dată actualizare: 23-06-2013 06:45


politician

Un politician din Marea Britanie a reusit sa-i socheze pe jurnalisti cu declaratiile sale. Simon Parkes a recunoscut ca si-a inselat sotia. Surprinzator este cu cine a facut-o.

Barbatul a povestit  ca are probleme in casnicie de cand sotia a aflat ca are o amanta. Este vorba despre o relatie extraconjugala cu un extraterestru, dupa cum marturiseste chiar Simon.

El spune ca se intalneste cu iubita lui de pe alta planeta de patru ori pe an, pentru sesiuni de sx. Totul se intampla in nava extraterestra care orbiteaza Pamantul.

Simon sustine si ca are un copil cu extraterestrul, pe care l-au numit Zarka.

Barbatul, tata a trei copii, a acceptat sa isi spuna intreaga poveste intr-un film documentar pentru Channel 4, "Confessions Of An Alien Abductee".

"Sotia mea a aflat despre relatia mea extraconjugala si s-a suparat foarte tare. Nu inteleg de ce, pentru ca tot ce se intampla nu este la nivel uman", a declarat Simon.

El a mai povestit ca forte extraterestre l-au contactat inca de cand era mai tanar si ca el crede ca mama lui a fost extraterestru.

Barbatul a tinut sa precizeze ca vizitatorii de pe alta planeta se comporta ca si cum ar fi gardienii lui, il protejeaza si tin raul departe de el.

"Mi-au spus ca nu o sa sufar niciodata. Stiu sigur ca ma monitorizeaza si ca au grija de mine", a mai spus barbatul.

Sursa: The Sun

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO