Snopiţi în bătaie în timpul vacanţei pentru că tânărul ţinea de mână o femeie de culoare. FOTO

Dată publicare: 15-07-2019 15:55
Dată actualizare: 15-07-2019 15:59


cuplu batut

Un om de afaceri din Germania şi logodinca sa au fost snopiţi în bătaie în vacanţă, în Africa de Sud, de către un grup de localnici. Totul a pornit de la faptul că femeia era de culoare.

Mirriam şi viitorul ei soţ Tobias plecaseră de la un cazino din staţiunea unde îşi petreceau vacanţă când un grup de tineri au început să strige după ei. Un grup de 5 bărbaţi albi au început
să îl întrebe pe Tobias cum de a ajuns să ţină de mână "o maimuţă".

Tobias, în vârstă de 36 de ani, a povestit că unul dintre atacatori a aruncat cu o ţigară aprinsă în logodinca lui.

"M-am îndreptat către el şi l-am întrebat care este problema şi atunci a arătat către Miriam şi m-a întrebat de ce ţin de mână o maimuţă", a povestit bărbatul.

"Nu s-au oprit cu injuriile, iar când am insistat să se oprească, trei dintre ei au început să mă lovească. Au sărit toţi pe mine şi m-am lovit până am lesinta. Când şi-a revenit, Tobias a văzut că bărbaţii dispăruseră, dar şi că logodinca lui era în agonie. Tânăra avea piciorul rupt şi era plină de vânătăi", a mai povestit Tobias.

Se pare că autorităţile locale au descoperit că atacatorii erau jucători de rugby la un club şi că erau clienţi fideli ai cazinoului. Aceştia urmează să fie arestaţi.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO