Curiosul caz al unui canadian. Are orgasm de fiecare data cand aude melodia seriei James Bond

Ultima actualizare: 09-08-2013 06:47
Bond 007

Un candian sufera de o forma rara a sinesteziei, care il face pe acesta sa dea gust sunetelor si sa simta culorile, iar in cazul genericului filmului James Bond sa aiba orgasm de fiecare data cand il aude.

Potrivit Daily Mail, barbatul in varsta de 45 de ani, exerimenteaza senzatii sexuale necontrolate, de fiecare data cand aude melodia celebrului film englezesc.

Totul a inceput odata cu atac cerebral, in anul 2007, cand a dezvoltat la nivel neurologic, ceea ce doctorii o numesc a fi o forma a sinesteziei.

Asta inseamna ca poate gusta sunete si poate simti culori. La inceput, aceasta lucru i-a dat o stare de disconfort acestuia, fiindca spre exemplu, literele printate intr-o nuanta de albastru, ii provocau un dezgust total. Dupa, in 2008, barbatul a carui nume nu a fost facut public sustine ca s-a simtit coplesit si in aceelasi timp infricosat, cand a auzit o femeie cantand in timpul ceremoniei de deschidere a Olimpiadei de la Beijing.

A crezut ca va innebuni in momentul in care a inceput sa simta caldura si umiditatea oamenilor din jur.

Doctorul sau neurologist, Luis Fornazarri, sustine ca atacul cerebral suferit s-a intamplat in zona talamusului, zona in care creierul proceseaza informatii senzoriale. Creierul a incercat sa repare acest lucru, conectandu-se cu zone cu care in general nu intra in contact.

Nu se cunosc efectele secundare negative ale acestei boli, fiind al doilea caz din lume. Insa, aproximativ 4% din intreaga populatiei a Terrei se pare ca sufera de aceasta afectiune, din nastere, precum celebra actrita Marilyn Monroe sau Mary J Blige.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO