Si-au comandat un produs pentru nunta, dar le-a venit pe dos. Au ras cu lacrimi cand l-au vazut

Dată publicare: 01-08-2013 16:35
Dată actualizare: 04-08-2013 06:46


stressed sign

Un mire si o mireasa din SUA s-au ales cu un produs de nunta inscriptionat complet invers de la unul dintre magazinele preferate. Cand au realizat insa ce mesaj a iesit, s-au amuzat teribil.

Un cuplu de tineri casatoriti care adora produsele magazinul Etsy a avut o surpriza cand a primit coletul comandat. Brianna Haskins si Rob Wiltsey au cerut pentru nunta lor de pe 24 august o panza pe care trebuia sa scrie “DESSERTS”. In colet, ei au primit panza pe care si-o doreau, doar ca literele au fost inscriptionate gresit. In loc de cuvantul “DESSERTS”, mirele si mireasa s-au ales cu “STRESSED” imprimat pe produsul comandat.

“La inceput am fost nervosi pentru ca simbolurile pe care le-am comandat erau scrise gresit, dar cand am realizat ce scrie, ne-am amuzat de gluma facuta”, a spus mirele Wiltsey.

Tinerii s-au gandit sa intoarca panza pe dos, dar nu au reusit pentru ca spatele acesteia nu era inscriptionat. Cand au fost intrebati ce o sa faca cu ea, mirele a raspuns ca va decupa personal toate literele si le va aseza in ordinea corecta.

Etsy este un magazin cu produse decorative facute manual pentru evenimente deosebite din viata oamenilor.

Sursa: Pro TV

Tags: desserts, etsy, nunta,


VIDEO PROTVPLUS.RO