Si-a vopsit pisica roz pentru o petrecere. Ce s-a intamplat cu animalul in scurt timp a stranit un adevarat scandal in Rusia

Ultima actualizare: 05-03-2015 06:57
pisica

O scriitoare din Rusia a devenit inamicul public numarul unu dupa ce si-a vopsit pisica roz. Animalul a murit in scurt timp, otravita de toxinele din colorant.

Lena Lenina, o autoare din Rusia obsedata de culoarea roz, a devenit tinta atacurilor activistilor pentru drepturile animalelor. Si asta dupa ce scriitoarea a organizat o petrecere dedicata culorii preferate. Femeia si-a dorit ca animalul ei de companie sa fie atractia serii si l-a vopsit roz, cu o vopsea de par.

Martorii de la petrecere au declarat in presa rusa ca pisica, un pui, a fost agitata toata seara, incercand sa scape din bratele stapanei sale.

Odata ce fotografii au parasit petrecerea, scriitoarea a abandonat pisica, care si-a lins blanita, sustin invitatii. Tocmai vopseaua astfel ingerata i-ar fi provocat decesul, sustin cei care apara drepturile animalelor.

Scriitoarea s-a aparat spunand ca a vorbit cu un veterinar inainte, care i-ar fi spus ca procedeul ar fi de fapt in beneficiul micii feline.

"Culoarea roz a fost special aleasa pentru proprietatile de vindecare si, de asemenea, intareste blana pisicii. Veterinarul meu mi-a spus ca este in beneficiul ei", a spus Lenina.

Veterinarul care a examinat animalul a declarat ca pisica a murit oravita, dupa ce s-a intoxicat cu o substanta toxica.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO