Si-a violat fiica de 12 ani si a primit 60 de zile de inchisoare. De ce pedeapsa ar putea sa-i fie redusa si mai mult

Ultima actualizare: 25-10-2016 00:57
judecatorul McKeon

Un judecator din statul american Montana a condamnat la 60 de zile de inchisoare un barbat ce si-a violat propria fiica minora.

Judecatorul McKeon ar fi putut sa il condamne la 25 de ani de inchisoare pe barbatul care si-a violat fiica in varsta de numai 12 ani, asa cum cerusera procurorii, insa i-a dat o pedeapsa de numai 60 de zile, potrivit CNN. Motivul: copila nu a fost reprezentata de nimeni in instanta iar sotia barbatului a spus ca acesta are doar “nevoie de ajutor” si ca ceilalti copii ai sai, doi baieti, “inca il iubesc si au nevoie de el in viata lor”.

“Copiii, mai ales baietii, vor fi distrusi daca tata nu mai face parte din vietile lor”, i-a scris mama judecatorului. Acesta a admis ca sentinta sa ar putea fi considerata controversata – mai ales ca barbatul, a carui identitate nu a fost dezvaluita, ar putea ramane doar cu 43 de zile dupa gratii, din cauza perioadei petrecute in arest preventiv.

Acum, zeci de mii de americani au cerut rejudecarea cazului si demiterea magistratului printr-o petitie adresata Comisiei pentru Standarde Judiciare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO