Si-a vandut virginitatea pe internet, acum regreta. Ce s-a intamplat cand l-a vazut pe "cumparator"

Dată publicare: 10-07-2013 18:08
Dată actualizare: 13-07-2013 01:21


brazilia

Catarina Migliorini din Brazilia a ajuns in 2012 in atentia presei in ziua in care si-a scos la licitatie virginitatea pentru suma de 780.000 de dolari. Tanara regreta gestul facut si spune ca este inca virgina.

Tanara in varsta de 21 de ani a dezvaluit pentru Huffington Post ca incercarea ei de a-si vinde virginitatea pe internet a fost un dezastru. Licitatia a fost castigata de un barbat din Japonia.

"Sunt o victima.Justin Sisley (n.r. regizor) a incercat sa ma pacaleasca" a spus ea.

Catarina a atras imediat atentia in 2012 dupa acel anunt. I s-a propus sa pozeze in Playboy si a acceptat, si trebuia sa apara intr-un film documentar, "Virgins Wanted", al regizorului australian Justin Sisley.

Acesta nu i-ar fi dat sumele de bani promise pentru acest proiect si nici nu i-a acoperit cheltuielile de deplasare pentru a-l intalni pe japonezul caruia i-a vandut virginitatea.

Un japonez milionar in varsta de 53 de ani a fost cel care i-a cumparat virginitatea. Cand a mers intr-un restaurant sa se intalneasca cu el, brazilianca a ramas dezamagita pentru ca barbatul i-a fost descris altfel de Justin Sisley.

Intre cei doi nu au mai existat niciun fel de relatii, iar tanara sustine ca este inca virgina si ca se simte o victima a regizorului care trebuia sa filmeze primul ei act sexual.

 

Sursa: Huffington Post


VIDEO PROTVPLUS.RO