Si-a socat prietenii cu aparitia sa. Pana unde a mers o mireasa pentru a fi perfecta in ziua nuntii

Dată publicare: 17-04-2012 17:36
Dată actualizare: 08-11-2012 12:55


mireasa

Pentru o femeie ziua nuntii, este cel mai important moment. Vrea sa arate pur si simplu perfect, iar pentru asta este dispusa la absolut orice. Gestul Jessicai Schnaider este de departe cel mai extrem.

La cei 41 de ani ai sai, Jessica isi dorea sa fie perfecta in ziua nuntii. Iar pentru ca acest lucru sa fie posibil era nevoie de o dieta drastica. Si asa a fost.

Viitoare mireasa a inceput dieta K-E care consta in 800 de calorii pe zi. Mai exact, in zece zile femeia se alimenteaza cu ajutorul unui tub atasat la nas.

Prin el organismul ei asimileaza suficient din proteinele de care are nevoie pentru a supravietui.

In 8 zile de dieta, Jessica a slabit 5 kilograme.

Dieta da rezultate rapide pentru ca toata grasimea din organism este arsa printr-un proces numit cetoza.

Dieta este populara in Italia si Spania, dar si in Marea Britanie.

Doctorul nutritionist Oliver Di Pietro practica aceasta dieta intr-o clinica din Florida.

“Apetitul scade considerabil cu ajutorul acestei diete. Pacientului nu ii mai e deloc foame pe o perioada de 10 zile”, spune medicul.

Pe intreaga perioada a dietei femeia trebuie sa poarte dupa ea o punga cu proteine si lichide de la care tubul se alimenteaza.

Lipsa de energie, respiratia urat mirositoare si constipatia sunt doar o parte din efectele secundare ale acestei diete.

Psihologii sunt ingrijorati ca o astfel de pierdere rapida  de greutate poate sa aiba efecte negative asupra pshicului pacientei.

Jessica spune ca este multumita de rezultatele rapide ale dietei si ca datorita ei va arata perfect.

Mi-a fost greu. Zece zile nu am mancat nimic. Lumea ma intreba daca sunt bolnava si eu trebuia sa gasesc tot felul de scuze pentru tubul de la nas”, povesteste mireasa.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO