Si-a scos o masea de minte in urma cu sase ani, iar acum nu isi mai poate saruta nici copiii de durere

Ultima actualizare: 02-05-2014 07:07
dentist

O femeie din Birmingham, Marea Britanie, nu mai poate nici macar sa isi sarute copiii. Aceasta se plange de dureri atroce dupa ce si-a scos o masea de minte, in urma cu sase ani.

Extractia maselelor de minte este una dintre cele mai simple interventii dentare. Pentru Carol Russell, de 46 de ani, din Birmingham, nu a fost insa deloc asa.

Femeia nu si-a mai putut saruta copiii de peste cinci ani. Aceasta are dureri foarte mari in zona barbiei si pe partea dreapta a fetei, de cand si-a indepartat o masea de minte.

Desi interventia a avut loc cu sase ani in urma, aceasta a afectat nervul responsabil cu senzatiile resimtite in buza si barbie.

A fost o perioada oribila. Simt durere tot timpul. Imi este greu sa si mananc si cel mai rau lucru este ca nu suport niciun fel de contact in zona fetei, saruturile ori imbratisarile”, spune Carol, citata de Daily Mail.

Am tot crescut doza de calmante, dar nimic nu a functionat. Singurul remediu care ma mai scapa temporar de durere este un plasture cu calmante, aplicat pe barbie. Dar trebuie sa fie lipit timp de 12 ore, ca sa aiba vreun efect”, adauga aceasta.
 

Carol a mai fost supusa intre timp mai multor interventii chirurgicale, dar durerea a continuat.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO