Si-a schimbat testamentul inainte sa se sinucida. Familia a ramas uimita de noul mostenitor

Dată publicare: 06-01-2014 19:03
Dată actualizare: 09-01-2014 06:59


Plains View Surgery

Lucie Rose, de 87 de ani, a fost gasita moarta in casa sa, pe 27 noiembrie 2010, la 11 zile dupa ce sotul sau, John, a murit de cancer, la 86 de ani.

Initial, ea a dorit sa le lase averea surorilor ei, care traiau in Germania, dar avocatii care ii administrau averea au descoperit ca Lucie le-a scos pe rudele sale din testament, inaintea mortii, informeaza Daily Mail.

Ea a numit-o printre mostenitorii sai pe Sharnika Pillai, de 23 de ani, fiica medicului sau de familie.

Dr. Chittaranjan Pillai, din Mapperley, Nottinghamshire, i-a tratat pe Rose si pe sotul sau pentru mai multi ani, inaintea mortii ei.

Un alt mostenitor numit in testament este un consilier financiar.

Una dintre surori a ajuns la o intelegere consilierul financiar insa Elke Schmaing, celalalta sora a declarat: "Vreau sa se faca dreptate. Nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat. Imi cunosteam sora de-o viata si nu ii statea in fire sa faca asta."

Tanara de 23 de ani a mostenit casa de 250.000 de lire si masina folosita de sotul lui Rose.

Mairin Casey, legistul din Nottinghamshire, a criticat Politia pentru ca a pierdut biletul lasat de sinucigasa si a declarat ca "ar fi putut exista indicii ca ea si sotul ei ar fi fost vulnerabil la influente din partea altor persoane".

Inspectorul Gail Hart, de la Politia din Carlton, a declarat ca "Biletul lasat de Lucie Rose, a fost pierdut, in mod regretabil, in sistemul nostru. Ne cerem scuze pentru nelinistea pe care am produs-o familiei.

Am efectuat o ancheta a mortii lui Lucie Rose si am transmis dosarul medicului legist."

Sursa foto: Google Maps.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO