Si-a sarutat parintii de ramas bun si le-a dat binecuvantarea sa isi ia viata. Cei doi sinucigasi au fost gasiti imbratisati

Dată publicare: 07-02-2014 20:23
Dată actualizare: 10-02-2014 06:59


Otrava

Un cuplu din Marea Britanie au facut un pact sa isi gaseseasca sfarsitul impreuna . Fiul celor doi le-a dat chiar binecuvantarea pentru gestul fatal.

Raphael Altman, de 69 de ani, si sotia sa, Tamar, de 72 de ani, au fost gasiti morti in propria locuinta. Cei doi erau casatoriti de 46 de ani, iar fiul lor era la curent cu planurile acestora de a-si lua viata.

Medicul legist care a examinat cadavrele celor doi sustine ca ambii aveau o stare proasta de sanatate si ca au ales o metoda “demna” de a-si lua viata. Raphael si Tamar au baut impreuna otrava.

Barbatul suferea de cancer in stadiu terminal, iar baiatul lor, de 43 de ani, spune ca si-a dat seama ca cei doi si-ar fi dorit sa plece de pe aceasta lume impreuna, pentru ca erau prea devotati unul altuia. Tamar suferea, la randul ei, de diabet, nevralgii si probleme musculare.

Ne-am petrecut doua zile luandu-ne ramas bun unii de la altii si am avut ocazia sa ne spunem tot ce voiam. Le-am spus ca au fost parinti buni, ca ma simt onorat ca i-am avut si ca valorile pe care mi le-au insuflat vor fi transmise mai departe nepotilor lor. Am vrut sa le las impresia ca lasa ceva concret in urma”, a declarat fiul cuplului sinucigas, barbatul fiind la randul sau tatal a trei copii.

Acesta spune ca a incercat in cateva randuri sa isi convinga mama sa nu isi ia viata, dar fara succes.

Nu o data am incercat sa o conving sa renunte la idee. I-am spus ca se poate muta aici, sa fie cu noi si cu nepotii ei, dar avea si ea propriile probleme de sanatate. Nu voia sa se mute si nu am mai insistat”, spune fiul celor doi.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO