Pustiul de 2 ani care si-a salvat mama. Cum a reactionat copilul in momentul in care a vazut-o pe femeie ranita. VIDEO

10-03-2014 09:04


Bentley

Un baiat de doi ani din Tucson, statul american Arizona, si-a folosit cunostintele tehnice pentru a o ajuta pe mama sa, dupa ce aceasta a fost atacata de un caine.

Laura Toone avea in ingrijire un caine care a atacat-o si aproape i-a retezat un deget, in momentul in care a incercat sa-l opreasca sa se lupte cu alti caini, informeaza Huffington Post.

"Mi-am rugat fiicele sa sune la 911, dar erau prea speriate ca sa atinga telefonul, fiind acoperit de sange, pentru ca am incercat sa sun la 911", a declarat femeia.

Laura continua sa piarda sange si, in momentul in care era sa lesine, fiul ei de doi ani, Bentley, i-a adus din bucatarie un prosop si i-a sters telefonul, apoi a apelat, prin FaceTime, o prietena.

Bentley era obisnuit cu astfel de apeluri pentru ca o suna atat de des pe Connie Guerrero, o prietena a mamei sale, incat aceasta ignora de multe ori apelul.

"Ceva din mine mi-a spus ca trebuie sa raspund la acest apel", a declarat Connie. "I-am vazut doar fruntea, apoi am auzit-o pe Laura tipand".

Connie a chemat serviciile de urgenta, iar Bentley a fost cel care a deschis usa pompierilor.

Sursa: Huffington Post

Tags: facetime, atac, caine, erou, 911,

VIDEO PROTVPLUS.RO