Si-a salvat fiul, in Ajunul Craciunului, din coltii unui crocodil. Baiatul si-a pierdut piciorul

Dată publicare: 29-12-2013 10:03
Dată actualizare: 01-01-2014 03:07
Sursa: herald.co.zw


Crocodil

Un tata curajos si-a salvat fiul de 11 ani din coltii unui crocodil, luptandu-se cu animalul cu bratele goale. Intamplarea a avut loc in Ajunul Craciunului, in Mutoko, un sat din nordul statului Zimbabwe.

Tafadzwa Kachere si fiul sau, Tapiwa, traversau raul Nyaitengwa, in drum spre casa, cand Tapiwa a fost atacat de reptila, care l-a prins pe tanar. Tatal a intrat in apa cu mainile goale si s-a luptat cu animalul si a reusit sa ii deschida falcile si sa-si elibereze baiatul.

Amandoi au fost grav raniti in timpul incidentului si au fost internati intr-un spital local.

Piciorul stang al lui Tapiwa a fost amputat iar mana dreapta a tatalui sau a fost grav ranita.

"Cand veneam de la gradina, eu mergeam in fata iar baiatul ma urma. Dupa ce am traversat raul, l-am auzit pe baiat tipand dupa ajutor si am sarit sa-l salvez. Vedeam cum se chinuie sa se elibereze, in timp ce crocodilul ii prinsese piciorul

Am sarit in apa si am incercat sa-i deschid falcile cu mainile. Nu am reusit, asa i-am lovit gura cu radacini, in timp ce ma urcasem pe el. Am continuat sa-l lovesc pana cand i-a dat drumul baiatului", a declarat Tafadzwa Kachere.

Cand i-a dat drumul fiului, crocodilul s-a indreptat catre tatal sau:

"M-am luptat cu el pana cand am iesit amandoi din apa. L-am lovit in ochi de cateva ori, pana cand mi-a eliberat mana ranita."

Tafadzwa a facut apel la ajutor pentru a-i cumpara o proteza fiului sau:

"El vrea sa mearga la scoala si acum crede ca isi va primi piciorul inapoi. L-am mintit ca piciorul ii este indepartat temporar, pentru tratament si nu stim cum o sa ii dam vestea."

Sursa: herald.co.zw,


VIDEO PROTVPLUS.RO