Si-a rupt in doua bolidul de 400 000 dolari, dar a scapat fara nicio zgarietura. Video

Dată publicare: 24-09-2013 15:01
Dată actualizare: 27-09-2013 07:07


lamborghini

Un sofer din New York a fost protagonistul unul accident de cosmar. Desi masina s-a rupt in doua, barbatul nu a patit nimic, relateaza DailyMail.

Americanul isi conducea bolidul de lux, un Lamborghini Aventador, alb, model evaluat la aproximativ 400 000 de dolari. Soferul altui autoturism a vrut sa vireze la stanga, insa nu s-a asigurat si a fost lovit de Aventador, care venea cu viteza si n-a mai putut sa evite impactul.

Masina de lux s-a rupt, practic, pe jumatate in urma loviturii si s-a oprit intr-un gard. Conform informatiilor de la producator, in accidente grave, astfel de masini se desfac in doua parti, pentru a diminua impactul asupra pasagerilor. “Celula de siguranta”, asa cum este numita partea in care stau pasagerii, este menita sa-i protejeze pe acestia.

Desi a ramas un maldar de fiare, inconjurat de un nor de fum, bolidul de lux i-a salvat viata celui care se afla la volan. In imaginile surprinse de o camera de supraveghere, poate fi vazut soferul care coboara de la volan si se indeparteaza de locul accidentului.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO