Si-a pus telefonul sa inregistreze ce se intampla in timpul operatiei sale. E incredibil ce a descoperit cand a ascultat tot

25-06-2015 11:01


medici, operatie, transplant

Cand un pacient se afla sub anestezie generala, el isi pune toata increderea in medicii care au grija de el. Un barbat din SUA a avut insa parte de o experienta extrem de neplacuta. 

Barbatul era ingrijorat ca nu va tine minte toate instructiunile pe care i le-au dat medicii, dupa o operatie de colonoscopie, asa ca a vrut sa se asigure ca toata discutia va ramane inregistrata in telefonul sau, scrie Daily Mirror.

Barbatul nu se astepta insa ca inregistrarea sa surprinda si momentul in care anestezista il jignea si vorbea extrem de urat la adresa lui. Dupa ce a iesit din operatie si a ascultat inregistrarea, americanul a descoperit cu stupoare ca fusese subiectul batjocurii intregii echipe de medici. Acestia isi faceau deja planuri despre cum sa-l evite dupa operatie, sa inregistreze un diagnostic fals si sa puna un asistent sa minta.

 

No one expects to be treated like this...

Posted by The Mirror on Wednesday, 24 June 2015

"Dupa ce am stat de vorba cu tine timp de cinci minute am vrut sa te pocnesc in fata", este auzita anestezista spunand. Iar cand unul dintre asistenti arata spre o iritatie de pe corpul pacientului, medicii glumesc si ii spun sa nu puna mana, intrucat "ar putea lua sifilis".

Barbatul a dat in judecata spitalul pentru defaimare si malpraxis, iar anestezista trebuie acum sa ii plateasca despagubiri in valoare de 500.000 de dolari. La aceasta suma se mai adauga 50.000 de dolari, daune platite de spital.

Sursa: Daily Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO