Si-a petrecut 10 ani cautandu-si mama naturala si a intrat intr-un cosmar. Ce i s-a intamplat femeii

Dată publicare: 31-10-2012 22:19
Dată actualizare: 04-11-2012 23:16


Sam Grainger

Cand a implinit 16 ani, o adolescenta care fusese adoptata in copilarie a decis sa-si caute mama care a adus-o pe lume. A gasit-o dupa mai bine de 10 ani si a fost extrem de fericita, dar totul urma sa se transforme intr-un cosmar.

Sam Grainger, din Colchester, Essex, Marea Britanie, avea doar sase luni cand a fost luata de langa mama ei, Denise Gregory, care era dependenta de droguri. A stat in orfelinat pana la trei ani, iar apoi a fost adoptata de o familie care a crescut-o cu dragoste.

Parintii nu i-au ascuns niciodata faptul ca fusese adoptata.

Top 6 obiceiuri proaste care se transmit de la mama la fiica

Cand a implinit 16 ani, Sam a decis sa-si caute mama.
Dupa mai bine de 10 ani, cand Sam isi intemeiase propria familie si avea doi copii, aproape ca isi pierduse speranta ca isi va vedea vreodata mama naturala. Dar intr-o zi a primit o scrisoare de la Denise care i-a spus ca nu a incetat niciodata sa se gandeasca la ea si ca voia sa recupereze tot timpul pierdut.

Sam a vizitat-o pe Denise (foto).

La inceput totul a fost perfect, dar incet-incet comportamentul femeii s-a schimbat complet. A obligat-o pe Sam sa-i spuna "mama" si i-a interzis sa-i mai numeasca parinti pe cei care au adoptat-o.

Sam, care intre timp a implinit 29 de ani, a spus: “Denise facea crize de isterie cand auzea ca vorbeam la telefon cu parintii mei adoptivi”.

Acum cateva luni, cand Sam si copiii ei au vizitat-o pe Denise, s-a intamplat ceva neasteptat. “Denise imi cautase o locuinta in orasul in care statea si m-a anuntat ca trebuia sa ma mut aproape de ea. Am refuzat, spunandu-i ca viata mea era in alta parte, iar atunci s-a dezlantuit. Era beata, a inceput sa tipe, iar apoi a luat un cutit din bucatarie, cu care m-a atacat”.

Copiii nu se educa prin violenta. Afla cum poti sa ii faci pe cei mici sa te asculte

Vecinii au auzit scandalul si au chemat politia. Denise a fost arestata si apoi condamnata la 9 luni de inchisoare.

Sam trebuie sa se impace acum cu gandul ca a pierdut-o pe mama ei naturala pentru a doua oara. “Cred ca de data aceasta pierderea va fi definitiva, pentru ca socul a fost prea mare pentru mine si pentru copiii mei in timpul atacului”.

Sursa: The Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO