Si-a parcat masina in fata unui mall si in 10 secunde a ramas fara ea. Ce a vazut pe camerele de supraveghere: VIDEO

Ultima actualizare: 14-08-2015 06:50
furt masina SIngapore

Un barbat din Singapore s-a trezit fara masina in doar 10 secunde, dupa ce un hot a reusit sa i-o fure din parcarea unui mall, scrie Straits Times.
 

Nolan Khoo, proprietarul autovehiculului, a apelat la prietenii sai de pe Facebook, in speranta ca va reusi sa dea de urma hotului.

"Masina mea a fost furata in 10 secunde, in Tebrau, pe 10 august. Va rog sa dati mai departe mesajul si sa raportati la politie daca o vedeti. Hotul pare sa fie destul de indemanatic", a scris barbatul pe pagina sa de Facebook, unde a publicat si imaginile surprinse de camerele de supraveghere din parcare.

In imagini se vede cum un barbat coboara dintr-o masina alba, deschide usa autoturismului lui Khoo, se urca la volan si demareaza. Khoo a precizat ca este posibil ca hotul sa fi avut o replica a cheii, dat fiind modul rapid prin care a actionat.

Desi a raportat furtul masinii, politistii singaporezi nu au avut vesti bune pentru el: "Mi-au spus ca sunt sanse de 50% sa-mi mai recuperez masina si ca e posibil sa fi fost deja transportata in alta tara".

 

My car stolen in 10 seconds at Tebrau city on 10-August 2015 1620Hrs SDX3505S Honda Civic 2.0 manual. Please help share to friends and love ones to report police if seen car. Car thief is highly skillful.

Posted by Nolan Khoo on Monday, 10 August 2015
Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO