Si-a parasit sotia pentru a se casatori cu soacra, iar dupa doua luni si-a dat seama ca a gresit. Ce vrea acum barbatul

Ultima actualizare: 23-08-2016 06:59
cuplu India

Un barbat din India care s-a indragostit de socra lui si s-a casatorit cu ea si-a dat seama, dupa doua luni, ca a facut o greseala teribila si acum divorteaza.

Suraj Mahto, 22 de ani, a parasit-o pe sotia lui, Lalita, si anul acesta, in iunie, s-a insurat cu mama acesteia, Asha Devi, 42 de ani. Aventura neobisnuita a inceput anul trecut, cand Asha Devi venise in vizita la cei doi tineri casatoriti. A ramas o perioada in casa acestora, pentru ca ginerele se imbolnavise. In cele cateva zile in care l-a ingrijit, intre cei doi s-a infiripat ceva, relateaza Gulf News.

Dupa ce soacra s-a intors acasa, la sotul ei, cei doi "indragostiti" au inceput sa vorbeasca la telefon zilnic, ore in sir. In cele din urma, au ajuns la concluzia ca trebuie sa fie impreuna si si-au anuntat partenerii ca vor divortul.

Imediat ce au fost liberi, s-au casatorit, dar fericirea lor s-a terminat dupa doar doua luni. Acum, amandoi recunosc ca au facut o greseala uriasa si vor sa se intoarca la partenerii initiali.

"Mi-am dat seama cat de prost am fost. Recunosc ca am gresit, dar promit ca nu se va mai repeta pe viitor. N-o mai tratez pe Asha ca pe sotia mea, ci ca pe o soacra. O vreau pe Lalita inapoi", a spus barbatul. El a mai adaugat ca este dispus sa se puna in genunchi in fata Lalitei pentru a fi iertat.

De cealalta parte, "soacra" a spus: "Nu-l mai tratez ca pe sotul meu, ci ca pe un ginere. Deja am inaintat divortul la tribunal si vreau sa ma intorc la sotul meu cat mai repede posibil".

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO