Si-a parasit iubitul gay, insa niciodata nu a crezut ca barbatul va fi in stare de asta. Ce a facut dupa ce i-a spart mailul

03-11-2014 16:36


Profesor

Iubitul unui profesor din Pasadena, California, a gasit o modalitate cat de poate de ciudata de a se razbuna pe barbat, dupa ce acestia s-au despartit. I-a spart mail-ul si a trimis poze nud cu profesorul la peste 200 de colegi si elevi.

David Galvan, in varsta de 38 de ani, a fost arestat dupa ce i-a spart contul de e-mail fostului iubit, profesorul Richard Rosa de la Liceul John Muir. Acesta a trimis fotografii nud cu Rosa la peste 200 de persoane. Pozele au ajuns la profesori si elevi. Mail-ul care continea fotografiile nud era intitulat "Enjoy" (n.r. "Bucurati-va").

Motivul: Galvanera suparat ca Rosa a pus capat relatiei.

Politia a deschis o ancheta, iar elevii au formulat o petitie de sustinere a profesorului Rosa, desi acesta nu a fost niciodata in pericol de a-si pierde slujba.

Politia a emis un mandat de arest pe numele lui Galvan, insa acesta a fugit din stat in iulie, fiind prins in data de 21 octombrie. Barbatul a fost eliberat in cele din urma pe cautiune si urmeaza sa se prezinte in fata unui judecator luna aceasta.

Sursa: LA Times

VIDEO PROTVPLUS.RO