"Unde este mirele?" Si-a organizat nunta perfecta, dar a omis cel mai important detaliu

Ultima actualizare: 13-09-2012 18:30
Rearna Ackord mireasa

Rearna Ackord si-a organizat in detaliu o nunta de vis: si-a cumparat rochia, si-a ales cantecul pentru dansul mirilor si a decis meniul care va fi servit invitatilor. Mai ramane un singur…. detaliu: sa-si gaseasca si un sot.

Studenta de 22 de ani este inca singura, dar asta n-o impiedica sa viseze la nunta perfecta. A decis ca este un vis care se poate implini, asa ca a inceput sa organizeze totul.

Si-a cumparat chiar si rochia, care a costat peste 1.000 de euro, scrie The Sun.

3 milioane de oameni, scandalizati de acest filmulet. Ce-a facut fata de i-a socat pe toti?

Tanara povesteste cum a pornit aceasta nebunie a nuntii. Dupa mai multe relatii esuate, Rearna a decis ca nu se va marita niciodata. Totusi, anul trecut a intrat intr-o biserica din Brighton si totul s-a schimbat.

“A fost ceva fulgerator. M-am vazut intr-o superba rochie de mireasa, mergand spre altar, in timp ce familia si prietenii ma priveau mandri”, declara ea.

Tarana a decis imediat ca trebuie sa se marite. S-a dus acasa si le-a spus tatalui si fratelui ei ca o vor conduce la altar, iar melodia aleasa va fi “A case of you”, de James Blake.

Chiar daca prietenii au ras de ideea ei nebuneasca, Rearna Ackord a inceput sa studieze revistele pentru mirese si si-a cumparat deja rochia si invitatiile.

Acum isi cauta sufletul pereche, iar intre timp merge lunar la biserica din Brighton, unde va avea loc nunta, pentru a-si imagina toate detalii privind amenajarea interioara.

“Vor fi candele aprinse, totul va fi acoperit cu matase alba, iar cateii prietenilor mei vor participa si ei, in costumase albe, pentru ca imi plac mult animalele.”

Petrecerea de dupa nunta va avea loc pe plaja, iar meniul va fi asigurat de bunica ei, care este o bucatareasca foarte priceputa.

Tanara nu isi face griji ca este inca singura. Pana la varsta de 28 de ani este sigura ca isi va gasi alesul si va strange si cei peste 30.000 de euro necesari pentru nunta.

Ea spune ca nu-i va dezvalui viitorului iubit planurile sale pentru nunta, ca sa nu-l sperie. “Ii voi spune numai dupa ce voi avea inelul pe deget”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO