Si-a oferit propriul rinichi unei fetite de doi ani, dupa ce a citit de boala ei pe Facebook. Ce s-a intamplat mai departe

Ultima actualizare: 02-05-2014 07:07
Rinichi

Christy Harding, o femeie din statul american Florida, a facut un gest cu adevarat impresionant, dupa ce a citit pe Facebook despre situatia extrem de delicata in care se afla o fata de doar doi ani.

Arianna Moore, fata care sufera de o boala genetica rara si care face dializa de la nastere, timp de 10 ore in fiecare zi, va avea sansa de a se vindeca gratie unei povesti care si-a gasit finalul fericit pe Facebook, potrivit Daily Mail.

In varsta de 37 de ani si mama a unei fetite tot de doi ani, Christy nu s-a putut abtine sa nu sara in ajutorul lui Arianna, dupa ce a citit postarea de pe Facebook despre ea.

Mama fetitei, Ashley Booth, a ajuns sa caute cu disperare un donator, motiv pentru care si-a incercat norocul si pe reteaua sociala, insa nu se astepta sa gaseasca pe cineva.

"Una dintre prietenele mele a dat share unei poze cu Arianna si a aparut pe peretele meu. M-am oprit si am stiut ca trebuie sa ma implic", a povestit Christy.

Christy Harding

Dupa ce a descoperit in urma analizelor ca este un donator perfect, Christy a reusit sa aduc o raza de fericire in viata fetitei.

"Plang de fiecare data cand ma gandesc la asta", a spus mama fetitei.

Operatia la care vor lua parte Christy si Arianna este programata pentru data de 7 mai.

Citeste și...
Parteneri