Si-a “lipit” la loc degetul retezat. Ce ingredient l-a ajutat cand medicii nu ii dadeau nicio sansa


Ultimul update: Vineri 20 Septembrie 2013 06:52
Data publicarii: Marti 17 Septembrie 2013 22:01
Categorie: Bizar
deget

Paul Halpern a fost protagonistul unui eveniment medical miraculos. Barbatul isi pierduse degetul in timp ce isi hranea calul. Datorita unui tratament neobisnuit, a reusit sa-si ataseze la loc bucata de deget, scrie DailyMail.

Barbatul in varsta de 33 de ani, originar din Florida, a pastrat bucata de deget muscata de cal si a mers imediat la medic. Compania la care barbatul avea asigurare medicala a considerat ca singura solutie este amputarea degetului ramas.

Doctorul barbatului n-a fost, insa, de acord si i-a propus acestuia sa incerce o procedura medicala unica. Tratamentul original a constat in aplicarea unei pudre facute din vezica de porc. Medicul a facut un mulaj cu ajutorul caruia i-a lipit degetul barbatului.

Halpern povesteste ca imediat ce a fost muscat de catre cal, s-a urcat in masina si a plecat la spital. Cei de la camera de garda i-au spus ca nu exista nicio posibilitate de a-i pune la loc buricului degetului. Salvarea a venit din partea medicului Rodriguez.

“Pudra de vezica de porc stimuleaza organismul sa produca celule stem, care mai apoi refac tesutul care lipseste” a explicat medicul pentru NBC Miami.

Tratamentul a dat rezultate imediat si a fost usor de administrat, pacientul nefiind nevoit sa mearga la spital pentru procedura.
“Sunt foarte recunoscator. Este fantastic! Cred ca in viitor se vor descoperi si alte moduri de a folosi acest tratament” a spus pacientul.

Sursa: Daily Mail

Tags: deget,

VIDEO PROTVPLUS.RO