Si-a lasat Porsche-ul nou-nout pe avarii in centrul Parisului iar politia i l-a aruncat in aer. "Mi-am cerut scuze"

Dată publicare: 23-11-2016 15:20
Dată actualizare: 26-11-2016 07:05


porsche distrus Paris

Genistii francezi au detonat o masina Porsche Carrera S noua, parcata neregulamentar in centrul Parisului.

Potrivit News.ro, soferul masinii vrea acum sa dea in judecata fortele de ordine, pentru ca nu intelege de ce vehiculul era suspect.

Olivier, un parizian de 25 de ani care abia cumparase masina, a lasat-o parcata pe un loc dedicat taxiurilor in noaptea de joi spre vineri, atunci cand a plecat baut dintr-un bar de pe bulevardul Saint-Germain. El a fost contactat a doua zi de fortele de ordine pentru a-si ridica vehiculul, cu o valoare de 150.000 de euro.

„Politistii au desfasurat ancheta si m-au sunat, dupa ce au contactat societatea de leasing de la care luasem masina. Le-am explicat situatia, mi-am cerut scuze si le-am spus ca voi ajunge imediat la fata locului pentru a-mi recupera masina. In mod clar nu au tinut cont de acest lucru, pentru ca, la sosirea mea, detonasera deja portbagajul”, a povestit tanarul.

Operatiunea genistilor a avut loc in jurul pranzului. Barbatul a contactat un avocat pentru a da in judecata fortele de ordine si a cere despagubiri. El spune ca nu intelege de ce vehiculul era suspect.

Politia a refuzat sa comenteze incidentul.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO