Si-a invitat iubita la un observator astronomic. Ce a vazut fata cand s-a uitat prin telescop


Ultimul update: Joi 05 Septembrie 2013 06:50
Data publicarii: Luni 02 Septembrie 2013 18:10
Categorie: Bizar
telescop

David Osario, de 27 de ani, si-a invitat iubita la o seara speciala, la un observator astronomic, unde i-a pregatit o surpriza.

David si Saydi, fata cu care avea o relatie de 6 ani, au mers la un observator astronomic pentru ceva ce trebuia sa fie o seara obisnuita, in care el sa-i arate tinerei pasiunea lui, stelele si planetele.

Telescopul era insa unul special, pregatit din timp de David. Astfel, cand prietena lui s-a uitat la Luna, a vazut cateva cuvinte care pareau scrise chiar pe suprafata acestui corp ceresc: “Vrei sa te casatoresti cu mine?”

Incantata, Saydi acceptat imediat.

“Am vrut sa fie un moment romantic, dar deosebit. Nu am vrut sa fie intr-un loc public, pentru ca ea este foarte timida si, evident, am vrut sa pastrez surpriza”, declara David.

Telescopul a fost pregatit cu doua saptamani inainte, lucru destul de simplu, pentru ca David este membru al Societatii Astronomice Canadiene.

Folosind o imprimanta speciala, el a scris mesajul, care trebuia sa ocupe numai 8 mm in diametru, pentru a se suprapune perfect cu dimensiunea Lunii.

Apoi a stabilit cu angajatii Observatorului David Dunlap, de langa Toronto, sa le permita accesul intr-o seara special aleasa.

Cei doi se vor casatori anul viitor.

Sursa: Telegraph

VIDEO PROTVPLUS.RO