Si-a intalnit dragostea vietii in avion, dar i-a uitat numele complet. O companie aeriana a jucat rolul lui Cupidon

Dată publicare: 30-03-2014 13:12
Dată actualizare: 02-04-2014 06:53


Emily Domesek

Dupa ce si-a dat seama ca barbatul pe care l-a intalnit in avion este iubirea vietii ei, o femeie din Statele Unite ale Americii a apelat la reteaua de socializare Twitter si la compania de zbor pentru a o ajuta sa il identifice.

Emily Domesek, din New York, a cerut ajutor companiei de zbor cu care a calatorit pentru a o ajuta sa isi regaseasca barbatul vietii ei, pe care l-a vazut in timpul cursei pe care a efectuat-o.

Pentru ca uitase complet numele pasagerului, femeia a trimis un mesaj pe Twitter companiei aeriene. Chiar daca a fost reticent la inceput, personalul companiei a reactionat la ajutorul acesteia, incercand sa o ajute sa dea de urma barbatului.

“In atentia @AmericanAir: tocmai am coborat din avion alaturi de viitorul meu sot, dar nu i-am retinut numele complet”, a scris Emily Domesek companiei de zbor. “Cursa 1037, vreti sa fiti ajutorul nostru?”, a intrebat, imediat dupa, pasagera.

Vazand ca nu primeste un raspuns din partea personalului, femeia a continuat: “@AmericanAir, ce s-a intamplat cu romantismul? Sunt doar o fata, asteptand in fata unei lumi intregi, rugand o companie de zbor sa o ajute”.

Insistenta ei a dat roade, intr-un final. Chiar daca au refuzat sa il contacteze pe barbat, compania aeriana i-a dat pasagerei acces la o baza de date a tuturor celor care au mai zburat cu American Air.

In final, un prieten comun al celor doi le-a facut legatura. Intamplarea a fost cu atat mai interesanta cu cat atat Emily Domesek, cat si compania americana de zbor, au schimbat mesaje de multumire si au reusit sa stabileasca o legatura personala.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO