Si-a impuscat accidental sotia si a fost cel mai bun lucru care li s-a intamplat. De ce numesc asta "un miracol de Craciun"

Ultima actualizare: 30-12-2014 07:13
Pistol

Un barbat in varsta de 77 de ani, din statul Ohio, SUA, si-a impuscat accidental sotia cu un pistol folosit de obicei pentru a vana pasari, insa fiul celor doi spune ca incidentul a fost o adevarata "binecuvantare" pentru familia lor, scrie ABCNews.

Batrana in varsta de 75 de ani a ajuns la spital, unde medicii i-au descoperit o afectiune a inimii, de care femeia nu stia ca sufera si care, lasata netratata, i-ar fi putut fi fatala.

Sotul femeii verifica daca arma era incarcata cand a impuscat-o accidental in gat pe nevasta lui. El le-a spus politistilor ca intentiona sa foloseasca pistolul pentru a speria niste gaste de pe lacul aflat pe proprietatea lui.

Fiul celor doi a declarat ca este "o binecuvantare" faptul ca acest incident a dus la diagnosticarea mamei lui cu aritmie: "Daca nu s-ar fi intamplat acest accident, mama mea ar fi putut sa moara in orice clipa. Urasc cliseele, dar acesta chiar este un miracol de Craciun".

Medicii ii vor instala batranei un stimulator cardiac, pentru a-i regla bataile inimii.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO