Si-a fotografiat bunicul pe patul de moarte pentru a-i pastra amintirea vie. Aparitia misterioasa din poza l-a pus pe ganduri

Ultima actualizare: 07-11-2014 06:41
fantoma fotografie

A vrut sa pastreze amintire bunicului sau vie printr-o fotografie pe care i-a facut-o batranului in spital, pe patul de moarte. Nu mica i-a fost insa suprinderea atunci cand a vazut aparitia misterioasa din poza.

Chris Leadbetter si-a fotografiat bunicul diagnosticat cu o forma terminala de cancer de vezica urinara. Dar atunci cand s-a uitat la poza, in spatele batranului se putea observa silueta unei femei care nu se afla in salonul de spital atunci cand a fost realizata fotografia, scrie Daily Mail.

Nu a trecut mult timp si Chris Leadbetter le-a aratat reprezentantilor spitalului Countess of Chester fotografia realizata. Uimirea barbatului a fost si mai mare atunci cand a primit un raspuns din partea conducerii.

“Fata cu parul lung si blond”, asa cum este cunsocuta aparitia, este prezenta in relatarile mai multor pacienti internati in spital, care spun ca fantoma obisnuieste sa se plimbe pe langa paturile lor.

Cu toate acestea, din momentul aparitiei misterioase, bunicul lui Chris Leadbetter, Bob Large, doarme mult mai bine in timpul noptii si este mult mai linistit, in ciuda cancerului in stadiu avansat, scrie Daily Mail.

“Cand am vazut-o, mi s-a ridicat parul pe mine. M-am speriat groaznic. Am vazut fotografia tarziu in noapte si am trezit atunci toata familia din somn. Cu totii am fost socati. Nu le-a venit sa creada”, a povestit Chris, tanarul de 20 de ani.

“Bunicul este foarte relaxat cu privire la fotografie. Crede ca cineva are grija de el”, a mai adaugat Chris.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO