Si-a expus trupul modificat de boala ca sa salveze o viata. Cum arata barbatul de la bust in jos. VIDEO

22-05-2014 09:30


barbat ginecomastie

Cand un tanar a scris pe Reddit ca se gandeste sa se sinucida pentru ca are sani, Christopher Pineda a decis ca e timpul sa ia atitudine.

Ca si barbatul care a postat pe Reddit "amenintarea", Chris sufera de ginecomastie, o afectiune din cauza carora barbatilor le cresc sanii mai mari decat in mod normal.

Christopher Pineda i-a raspuns acestuia si i-a spus: "Hei, vreau sa-ti spun ca e ok sa te simti asa. Nu e gresit sa simti in felul acesta, este natural, avand in vedere problema cu care te confrunti. Este dificil si am simtit in acelasi fel si inca mai simt uneori".

Apoi el i-a trimis barbatului un video pe care si l-a facut in urma cu ceva timp, "pentru ca se incuraja pe sine, dar si pe altii aflati in situatia lui".

In acest video, Christopher Pineda este dezbracat pana la mijloc si sta in fata unei oglinzi. Mesajul lui incepe astfel: "Imi cer scuze daca va deranjez cu ceva, insa este un scop bun in acest video".

Incepe apoi sa explice ca desi este foarte greu sa te impaci cu ginecomastia, in mod cert nu merita sa-ti inchei viata. "Nu mi-a facut viata usoara, dupa cum va puteti imagina. Nu sunt deprimat, chiar deloc. Da, sunt trist, insa nu deprimat. Si sunt frustat din cauza situatiilor cu care m-am confruntat".

Chris isi incheie mesajul astfel: "Deci, daca aveti orice fel de intrebare, daca vreti sa vorbiti cu mine despre ginecomastie, sunt aici".

Partea cea mai buna a acestei povesti este ca el a primit numeroase mesaje de sustinere de cand a postat pe internet acest video. De fapt, sustinerea este atat de mare incat Chris a inceput o campanie prin care incearca sa adune bani pentru operatie.

Sursa: Reddit

VIDEO PROTVPLUS.RO