Si-a dublat greutatea corpului din cauza unei boli pentru care medicii nu au gasit tratament. Cum arata femeia. FOTO

Dată publicare: 09-01-2015 16:41
Dată actualizare: 12-01-2015 06:57


femeie plangand

O femeie se teme ca boala bizara de care sufera, din cauza careia greutatea ei s-a dublat in 6 luni, o va condamna la o viata intre peretii locuintei sale.

Laura Pell, 34 de ani, cantarea 57 de kilograme vara trecuta si era in forma, pentru ca obisnuia sa mearga la sport tot timpul si sa aiba grija la alimentatie. Numai ca brusc a contactat o boala misterioasa, din cauza careia corpul ei retine lichide, iar greutatea ei a inceput sa creasca de la zi la zi, relateaza Daily Mail.

Acum, Laura cantareste 108 kilograme si spune ca viata ei a devenit un iad. Femeia se ingrasa cu cate 9 kilograme pe luna, chiar daca nu mananca mai nimic.

Laura, care locuieste in Kingsthorpe, Marea Britanie, a fost obligata sa-si schimbe complet garderoba si sa renunte la locul de munca, make-up artist pentru nunti, pentru ca merge foarte greu si se teme ca nu se va mai putea deplasa deloc in viitorul foarte apropiat daca medicii nu-i gasesc un tratament.

 

Anul trecut, in luna august, medicii i-au gasit o tumoare benigna pe glanda pituitara, iar aceasta a fost facuta responsabila pentru retinerea de lichide. Medicii i-au prescris diuretice, insa acestea nu au avut niciun efect.

Laura a consultat mai multi medicii, insa niciunul nu i-a gasit un tratament care sa aiba efect. Femeia, in varsta de 34 de ani, se simte total depasita de situatie: "Iubitul meu si mama ma ingrijesc acum. Am 34 de ani, insa ma simt ca o persoana de 90".

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO