Si-a dorit posteriorul lui Jennifer Lopez. Ce s-a intamplat insa, a schimbat-o pentru totdeauna

Dată publicare: 27-05-2013 17:18
Dată actualizare: 30-05-2013 00:29


Apryl Michelle Brown

Michelle Brown si-a dorit o schimbare, si , din nefericire, a avut parte de ea. Femeia in varsta de 46 de ani a vrut un posterior precum cel al lui Jennifer Lopez.

A aflat la salonul de infrumusetare despre o doctorita care s-ar ocupa de asa ceva, si totul la un pret avantajos.

Michelle nu s-a gandit nicio secunda ca presupusa doctorita era in realitate o escroaca.

"Am platit mult prea scump pentru vanitatea mea. Insa sunt singura vinovata pentru situatia in care ma aflu. Am decis sa imi spun povestea pentru ca femeile care isi doresc o schimbare sa nu apeleze la metoda gasita de mine. Femeia aceea nu mi-a pus silicon in fese, cu adeziv", a povestit Michelle.

"Corpul meu a avut o reactie alergica puternica si am fost la un pas de moarte. Am suferit atat de mult incat am crezut ca o sa mor in 24 de ore. Singura solutie gasita de medici pentru a ma salva a fost sa imi amputeze picioarele, bratele, dar si fesele", a continuat femeia.

"Am inceput sa ma simt rau chiar de la prima injectie. Am intrebat-o daca e ok sa imi fie asa rau si mi-a spus ca da. La a doua a fost ingrozitor. Nu m-am mai dus. Zilele au trecut, iar durerile au devenit insuportabile, pielea capatase o culoare urata. Initial, nu am vrut sa merg la medic de rusine. Insa cand nu am mai putut sa suport durere, am mers la spital. Doctorul mi-a amputat fesele. In cateva zile cangrena a pus stapanire pe mainile si picioarele mele. Mi-au fost amputate", a mai povestit Rachel.

"Am stat 6 luni in spital pentru ca am fost o proasta. Am crezut ca 650 de lire imi vor face un posterior ca al lui Jennifer Lopez. Mi-am distrus viata. Imi spun acum povestea pentru ca vreau sa trag un semnal de alarma. Nu faceti ce am facut eu. Mergeti la un medic acreditat daca va doriti o schimbare de look", a povestit femeia pentru The Sun.

Sursa: The Sun

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO