Si-a distrus casnicia chiar in ziua nuntii. Cum a ajuns o mireasa sa-si petreaca noaptea nuntii la inchisoare

Dată publicare: 10-12-2014 09:27
Dată actualizare: 13-12-2014 01:47


mireasa

O britanica din Manchester a reusit sa-si distruga casnicia in numai cateva ore dupa ce s-a enervat pe angajatii hotelului in care trebuia sa-si petreaca noaptea nuntii si s-a lansat intr-o avalansa de injurii rasiste la adresa acestora.

Kirsty Bigland, in varsta de 30 de ani, a incercat sa se cazeze in camera de hotel impreuna cu sotul ei, insa cartea de credit le-a fost refuzata. Suparata nevoie mare, Kirsty a inceput sa-i injure pe angajati si nu s-a oprit nici dupa ce a fost escortata afara din cladire de agentii de paza.

Nici sotul ei nu s-a tinut departe de incident, asa ca cei doi soti si-au petrecut noaptea nuntii dupa gratii. Pentru injuriile rasiste la adresa usierului Mustapha Muhssen, Kristy a fost condamnata de magistrati la 20 de saptamani de inchisoare cu suspendare.

In plus, ea a primit si 150 de ore de munca in folosul comunitatii si a fost obligata sa plateasca daune morale in valoare totala de 400 de lire.

 

Avocatul femeii a explicat ca aceasta nu isi aminteste totul din acea seara: "Bause putin si avusese parte de o zi foarte fericita. Cand au ajuns la hotel, ea era in rochia de mireasa. A avut de pierdut mult de pe urma scandalului care s-a iscat, a fost demonizata de media si si-a primit deja pedeapsa".

In plus, scandalul le-a distrus si casnicia celor doi soti scandalagii, a mai declarat avocatul lui Kristy.

 

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO