Si-a deconectat sotia de la aparatele care o tineau in viata, ca sa descopere, trei zile mai tarziu, ca aceasta inca traia

19-05-2014 22:34


Spital

Marilyn Greenhill, de 65 de ani, a trebuit sa fie spitalizata dupa ce a cazut pe scari. Doctorii nu i-au mai dat nicio sansa de supravietuire, din cauza hemoragiei cerebrale suferite. Asa ca sotul ei a decis sa o deconecteze de la aparate.

Sotul femeii, Malcom, a luat dificila decizie de a o deconecta pe Marilyn de la aparatele care o tineau in viata, dupa ce doctorii i-au spus ca aceasta nu mai are nicio sansa de supravietuire.

Si tot medicii au fost aceia care i-au spus ca, odata oprit suportul medical, femeia ar trebui sa inceteze din viata in cateva minute. Cand a sunat la spital, trei zile mai tarziu, ca sa ii ridice trupul neinsufletit, barbatul a descoperit ca sotia sa era inca in viata.

Aceasta a murit in cea de a patra zi, insa familia ei doreste acum o ancheta completa, care sa stabileasca ce s-a intamplat. Cei doi soti erau casatoriti de 41 de ani.

Mi s-a spus ca un singur aparat o tinea in viata si ca nu mai avea rost sa prelungim momentul inevitabil. Ne-au spus ca nu se mai poate face nimic si ca va muri la cateva minute dupa ce o vom deconecta, asa ca mi-am luat ramas-bun. E ca si cum as jeli-o de doua ori. Daca as fi stiut ca va ramane in viata patru zile, nu as fi plecat niciodata de la capataiul ei”, spune sotul femeii.

Purtatorul de cuvant al spitalului si-a exprimat condoleantele fata de familie si a declarat ca nefericita intamplare este acum investigata, informeaza Daily Mail.
 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO