Si-a cumparat primul mobil la 49 de ani si a primit numarul unui criminal. Ce telefoane a primit

Dată publicare: 10-06-2012 10:38
Dată actualizare: 24-10-2012 08:42


Telefon mobil

Ajuns la varsta de 49 de ani, un american si-a cumparat pentru prima data in viata un telefon mobil, insa va regreta vesnic momentul in care a luat decizia. Povestea lui intrece orice imaginatie…

Junior Alexander Guy s-a dus la o firma de telefonie luna trecuta si cand a pus mana, in sfarsit, pe mobil a simtit ca lesina de bucurie.

Insa incantarea lui n-a durat mai mult de cateva minute. Abia ce a iesit din magazin si a inceput sa fie sunat de persoane care-l acuzau de crima si ii spuneau ca merita sa moara.

Dupa putin timp, Guy a aflat ce se intamplase; compania de telefonie, T Mobile, i-a repartizat numarul lui George Zimmerman, un barbat care a comis in luna februarie o crima care a ingrozit toata America.

PRO sau CONTRA: Este necesar telefonul mobil pentru un copil?

Inregistrarea apelului la 911 legata de crima a fost facuta publica, la fel si numarul de telefon al criminalului. Pe inregistrare un ofiter spune clar numarul autorului, 407 435 2400, astfel incat toata lumea a putut sa-l afle.

Cat timp a avut telefonul, Guy era sunat non-stop, zi si noapte; “criminalule”, “meriti sa mori” – acestea erau mesajele pe care le primea.

Guy a inceput sa se teama pentru viata lui si s-a mutat impreuna cu mama intr-o casa secreta. A renuntat la telefon dupa o saptamana si a cerut printr-un avocat despagubiri firmei de telefonie.

Eroul acestei povesti bizare, Junior Alexander Guy, a fost eliberat din inchisoare anul trecut, dupa ce a ispasit o pedepsa de 19 ani pentru trafic de cocaina. T Mobile a refuzat sa-i plateasca despagubiri, spunand ca i-a furnizat, in compensatie, un alt numar de telefon atunci cand l-a solicitat. Vechiul numar a fost retras definitiv din uz.

Puterea se intoarce la parinti. S-a inventat un serviciu prin intermediul caruia poti controla telefonul copilului tau

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO