Si-a cumparat casa la licitatie, dar cand a intrat pe usa a chemat imediat politia. Ce a gasit proprietarul intr-un dormitor

07-11-2014 18:31


casa de vanzare

Un barbat din sud-vestul statului american Florida a trait un cosmar atunci cand a intrat in casa pe care tocmai o castigase la o licitatie.

William Wilson a reusit sa intre in posesia proprietatii dupa ce a oferit in cadrul licitatiei pretul de 96.000 de dolari. Cand s-a prezentat insa la evaluarea imobilului, barbatul a avut neplacuta surpriza de a constata prezenta unui cadavru intr-unul dintre dormitoare, relateaza Huffington Post.

La aflarea vestii, autoritatile locale au imprejmuit zona si au demarat o ancheta pentru a stabili cum a ajuns trupul neinsufletit in interiorul locuintei.

Potrivit marturiilor unor vecini, inainte de a fi scoasa la licitatie, proprietatea a apartinut unor surori care nu au mai fost vazute de multa vreme.

Mai mult, politistii au descoperit ca ultimele scrisori primite la aceasta adresa erau din anul 2011.

Atunci cand a intrat in casa, William Wilson a declarat ca interiorul era un dezastru si arata ca si cand cineva s-ar fi mutat pe fuga.

Sursa: Huffington Post

VIDEO PROTVPLUS.RO