Si-a cerut iubitul de sot in mijlocul strazii si i-a dat cadou casa si motocicleta. Ce raspuns a primit

Ultima actualizare: 29-08-2016 07:30
cerere in casatorie

Indragostita peste masura, o tanara din China si-a cerut iubitul in casatorie in mijlocul strazii si, in acelasi timp, i-a oferit cadou o motocicleta scumpa, dar si jumatate din apartamentul pe care il are ea.

Scena a fost fotografiata intr-o zona comerciala din Chengdu, sud-vestul Chinei, in seara de 24 august. People's Daily Online scrie ca tanara i-a dat intalnire iubitului in acest loc, intalnire la care ea a venit foarte pregatita imbracata in rochie de mireasa, cu un Harley Davidson, cu un buchet de flori si cu o mapa in mana.

Cand barbatul a ajuns la locul stabilit, ea s-a asezat in genunchi si l-a cerut de sot. Dupa ce a fost facuta cererea, foarte pragmatica, i-a spus ce ii ofera in loc de inel. Atunci i-a explicat ca in mapa avea setul de acte prin care il face co-propritar al apartamentului ei.

Asa cum era de asteptat, barbatul a acceptat cererea, in aplauzele frenetice ale zecilor de martori care au inteles ce se petrece.

Pe retelele de socializare, inundat cu imagini ale momentului, oamenii au avut pareri impartite. In timp ce unii au laudat gestul fetei, fiind de parere ca nu doar barbatii trebuie sa fie cei care ofera, altii au spus ca e trist ca o tanara ajunge sa-si cumpere afectiunea. Unii au si calculat cam cat a costat-o pe tanara cererea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO