Si-a auzit cainele latrand pe plaja, dar nu se astepta sa descopere asa ceva. Ce a vazut cand s-a apropiat: VIDEO

Dată publicare: 14-07-2015 17:24
Dată actualizare: 17-07-2015 07:08


delfin

Un britanic care se afla la pescuit pe o plaja de langa Criccieth a facut o descoperire incredibila.

Barbatul pescuia linistit cand si-a auzit catelul latrand pe plaja. Speriat ca ar putea fi vreun pericol, britanicul a vrut sa vada ce s-a intamplat, insa cand a ajuns pe malul apei a gasit esuat un pui de delfin. Leia, cainele barbatului, a stat langa animal si a continuat sa latre pana cand barbatul l-a ridicat si l-a pus inapoi in apa.

Momentul a fost surprins cu ajutorul unei camere de filmat. Rareori se intampla ca delfinii sa ajunga atat de aproape de tarm in aceasta zona. Britanicul a mentionat si ca a anuntat paza de coasta, pentru a evita ca astfel de situatii sa se repete.

"Cand m-am dus sa vad de ce latra Leia, mi-am dat seama ca descoperise ceva pe malul apei. Era un pui de delfin, pe care am reusit sa-l ridic si sa ii dau drumul inapoi in apa. Am mai stat putin pe mal, sa ma asigur ca nu esueaza iar. Am semnalat incidentul si pazei de coasta. Am avut noroc ca am avut-o pe Leia cu mine, ea i-a salvat cu siguranta viata", a povestit acesta in descrierea clipului publicat pe YouTube.

Sursa: Life Buzz


VIDEO PROTVPLUS.RO