Sfideaza anatomia. Daca ele ar face un copil, ar fi primul nascut de doua femei in acelasi timp

Ultima actualizare: 26-10-2012 19:24
siamezele Abigail si Brittany Hensel

Cand s-au nascut, in urma cu 22 de ani, siamezele Abigail si Brittany Hensel au primit de la medici un diagnostic sumbru: nu aveau sa supravietuiasca mai mult de cateva zile. Povestea lor este insa dovada ca miracolele exista.

Abigail si Brittany au acum 22 de ani, au absolvit Universitatea Bethel din Minnesota, au permis de conducere si au calatorit prin Europa alaturi de prietene.

Sunt in cautarea unui loc de munca, iar intre timp vor avea propriul lor reality-show, in care isi vor prezenta povestea incredibila.

TInerele sunt deja obisnuite cu atentia pe care le-a acorda presa. In anul 1996 ele au aparut la emisiunea lui Oprah Winfrey, iar cand au implinit 16 ani au fost filmate pentru un documentar al postului TLC.

Acest post tv le ofera acum propria emisiune, care va avea premiera pe 28 august si se va numi “Abby si Brittany”.

Ca multi alti gemeni, fetele au personalitati si gusturi foarte diferite. Ambele adora insa sportul si practica volei, ciclism, inot si softball.

Desi pare incredibil, ele pot sa cante si la pian, membrele lor coordonandu-se ca in cazul unui om normal, desi in cazul lor Brittany nu simte deloc partea dreapta a trupului, iar Abigail nu simte partea stanga.

Ele sunt unul din putinele cazuri de siamezi dicefali (cu doua capete) care au supravietuit atat de mult.

Fetele impart toate organele de la talie in jos, insa au doua inimi, doua stomacuri si patru plamani. Toate organele sunt sanatoase, spre surprinderea medicilor.

Totusi, ele au suferit cateva interventii chirurgicale: o a treia mana, care nu era dezvoltata, a fost inlaturata in copilarie, iar ulterior scolioza de care sufereau a fost remediata.

Fetele au invatat la o scoala privata si au fost mereu foarte populare, avand multi prieteni.

Parintii le-au incurajat sa-si dezvolte fiecare personalitatea proprie, astfel incat acum fetele mananca meniuri diferite la masa si cumpara haine diferite.

Siamezele se cearta deseori, pentru ca Abigail tinde sa fie sefa si sa-si impuna mereu punctul de vedere.

Singura lor problema va fi in cazul unei casatorii, sau daca vor dori un copil. Ele au un singur aparat reproducator, astfel incat amandoua vor trebui sa fie de acord cu sarcina si, mai ales, cu barbatul care le va fi partener.

Siamezii apar atunci cand oul care este fertilizat nu se divide complet, rezultand siamezi in locul unor gemeni identici.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO