Senzatii tari pentru soferul unui Renault. Obligat sa mearga o ora cu viteza la 200 km/h

Dată publicare: 14-02-2013 12:49
Dată actualizare: 17-02-2013 06:46


harta, Franta-Belgia

Frank Lecerf, de 36 de ani, plecase la cumparaturi, spre un supermarket din nordul Frantei, la volanul masinii sale, un Renault Laguna, adaptat pentru persoanele cu dizabilitati.

La un moment dat, masina a accelerat singura si, de cate ori soferul incerca sa franeze, masina accelera si mai mult.

In cele din urma motorul s-a blocat la 200 km/h si franele s-au stricat, soferul ingrozit neavand nicio posibilitate sa opreasca sau sa incetineasca masina.

Astfel, Frank a condus aproape 200 de kilometri, trecand chiar si granita in Belgia, devenind, fara sa vrea, subiect la buletinele de stiri.

Ingrozit ca va muri si poate va lovi si pe altcineva, barbatul a sunat la serviciile de urgenta, sa anunte ce i se intampla.

Din fericire, el se afla pe autostrada, asa incat a reusit sa evite destul de usor accidentele, iar la punctele de taxare i se ridicau toate barierele, pentru ca autoritatile locale erau deja averizate ca se apropie masina scapata de sub control.

Politistii l-au urmarit tot drumul, pana cand masina a ramas fara benzina si s-a oprit singura intr-o rapa, dupa aproximativ o ora de cosmar.

Soferul a scapat nevatamat, dar, din cauza stresului, a suferit doua crize de epilepsie.

El a declarat ca mai avusese probleme similare cu masina si inainte, insa de cate ori s-a dus cu ea la service, tehnicienii l-au asigurat ca totul este in ordine.

Acum a decis sa dea in judecata compania Renault, care asteapta rezultatele unei anchete inainte de a da declaratii.

Sursa: Guardian

Tags: viteza, masina,


VIDEO PROTVPLUS.RO