Semnul facut de un bebelus nenascut, in timpul ecografiei. "Nu am mai vazut niciodata asa ceva"

Ultima actualizare: 19-02-2015 07:06
Ecografie

Momentul in care un bebelus nenascut a ridicat degetul mare si le-a aratat parintilor sai semnul OK a fost surprins de camera, gestul starnind un entuziasm general.

Paul Schofield, 31 de ani, si Cheryl Stevenson, 32 de ani, din Tameside, Greater Manchester, au ramas fara cuvinte cand au vazut "mesajul" transmis de fiul lor, la ecografia din a 20-a saptamana de sarcina, relateaza Daily Mail. Medicul care a facut investigatia le-a spus ca nu a vazut niciodata un gest atat de clar in timpul unei ecografii.

Emotionati, cei doi parinti au spus ca au avut un noroc incredibil sa obtina o astfel de amintire. In timpul ecografiei, medicul i-a intrebat daca vor sa stie sexul copiilor, iar dupa ce au aflat ca urmeaza sa aiba un baiat, i-au cerut medicului si fotografii. Acesta a facut pozele si si-a dat seama ca una din imagini era unica.

 

Paul si Cheryl sunt impreuna de 5 ani si mai au un baiat de un an si jumatate, Cameron. Deocamdata, parintii nu s-au decis in privinta numelui pe care il va avea al doilea lor copil.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO