Adevarata minune din Stefanesti. Chipul unui sfant a aparut pe un perete, langa vila lui Adi Minune

Ultima actualizare: 28-10-2012 09:31

Pelerinaj spontan la Stefanesti, in Ilfov, chiar langa vila lui Adrian Minune. Toata comuna freamata de cand s-a aflat ca pe un zid ar fi aparut un chip care aduce cu un sfant. Nu manelistul a avut acest noroc, ci vecinii lui, care isi renoveaza casa.

Convinsi ca au de-a face cu o lucrare divina si nicidecum ca ar fi curs vinaromul, 2.000 de oameni, au dat buluc la adresa. Nevazatori sau bolnavi legati de un scaun cu rotile, cu totii isi pun speranta ca daca ating desenul, se vor vindeca. I-a incitat si preotul, care vorbeste serios despre o minune.

Toata suflarea din Stefanesti a prins de veste ca langa vila lui Adrian Minune, pe unul dintre peretii unei case de chirpici, ar fi aparut chipul unui sfant. Dar nu oricum, ci dupa ce proprietara a dat peretele cu var. A fost suficient sa i se destainuie unei vecine, ca tot satul a dat navala. 

Crestinii se inchina si isi dau apoi cu parerea. Unii isi sunt convinsi ca li s-a aratat Ioan Botezatorul, altii il vad pe Sfantul Nicolae, insa sunt contrazisi de cei absolut siguri ca li s-a aratat insusi Sfantul Petru. Chemat sa faca lumina preotul comunei are si el un punct de vedere.

Oricum, parintele si-a informat deja superiorii si abia dupa ce si acestia vor veni la fata locului, ar putea formula un punct de vedere din partea bisericii.

Pana atunci insa, peste 2.000 de oameni s-au inghesuit in casa de paianta, ca sa vada "Minunea din Stefanesti ". Daca azi-noapte a cautat vindecare o nevazatoare, astazi oameni paralizati au fost plimbati in carucior, ca sa atinga reprezentarea de pe perete.

Chipul s-a ivit acum doua zile. Ca sa nu il astupe, oamenii au zugravit de jur imprejur cu galben.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO