Secretul uluitor pe care "Regina Balului" l-a ascuns colegilor de liceu. "Daca stiau ajungeam Rege"

Ultima actualizare: 02-03-2013 06:43
Devon

Un adolescent care s-a nascut baiat, dar se identifica drept fata, a povestit cum a devenit Regina Balului, dupa ce si-a tinut transsexualitatea in secret.

Devon, 19 ani, a vorbit pentru prima data public despre asta intr-o emisiune tv, Katie Show, din Statele Unite.

A spus ca in momentul in care s-a mutat la alta scoala, colegii nu au fost informati ca, din punct de vedere biologic, este baiat. “Bruneta draguta” a explicat: “Am putut sa ma reinventez. Am castigat titlul de ‘Regina Balului”, a fost cea mai grozava zi din viata mea”.

Devon a spus ca pana acum nu a vorbit deschis despre transsexualitatea lui, dar crede ca venit vremea sa incurajeze persoanele aflate in aceeasi situatie.

A spus ca a crescut prizoniera intr-un trup de baiat, imbracand haine de femeie, in ciuda impotrivirii tatalui. In ziua in care le-a spus parintilor ca ar vrea sa-si traiasca viata ca fata, tatal ei si-a exprimat dezaprobarea.

Pana la urma, tatal a acceptat situatia, iar la varsta de de 12 ani Devon a fost dus la medic pentru problema de identitate sexuala, iar apoi a urmat un tratament cu hormoni.

Cand a inceput liceul, nu le-a spus colegilor ca este transsexual. A fost fericit ca a fost perceput ca fata si a putut sa se comporte ca o fata.

Acum, Devon planuieste sa-si faca si o operatie de schimbare se sex, pentru a-si desavarsi schimbarea din baiat in fata.

Citeste și...
Parteneri