Secretul tinut de un batran singuratic pana la moarte. Rudele au avut o surpriza neplacuta cand au aflat cui i-a lasat averea

Dată publicare: 30-04-2015 14:12
Dată actualizare: 03-05-2015 05:59


testament

Un pensionar singuratic din Marea Britanie, care nu mai avea niciun membru al familiei aproape, si-a schimbat testamentul pe patul de moarte, iar cazul a ajuns acum la tribunal, scrie Daily Mirror.

Ronald Butcher, descris de vecini drept un batranel tacut si introvertit, si-a lasat toata averea in valoare de aproape 800.000 de dolari barbatului care ii curata burlanele casei fara sa-i ceara niciun ban.

Decizia batranului, care a murit in 2013, a starnit furia unui var si a unor prieteni de familie, care sustin ca ei erau beneficiarii de drept ai testamentului. Acum, ei l-au dat in judecata pe Daniel Sharp, mostenitorul averii fabuloase.

Sharp, in varsta de 45 de ani, marturiseste ca s-a imprietenit cu Ronald Butcher in urma cu mai multi ani si ca era singurul care ii mai alina singuratatea, vizitandu-l de fiecare data cand se afla in zona.

"Prima data cand i-am curatat burlanele, a vrut sa-mi dea 20 de dolari, dar l-am refuzat. Nu stiu de ce mi-a lasat mie mostenirea. Este evident ca a avut o neintelegere cu familia sa. Eram singurul care il vizita in mod regulat, prietenii si familia nu mai venisera pe la el de luni de zile. Nu eram cei mai buni prieteni, dar cred ca exista un motiv pentru care mi-a lasat mie banii", povesteste barbatul.

Pe de alta parte, rudele indepartate ale batranului sustin ca acesta nu s-ar fi aflat in deplinatatea facultatilor mintale cand a semnat testamentul si cer anularea actului. Mostenirea le-ar reveni astfel lor.

Urmeaza ca instanta de judecata sa stabileasca cine va primi cei aproape 800.000 de dolari.

Sursa: Daily Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO