Secretul pe care il ascunde acest cuplu aparent fericit. "Sotul meu m-ar putea ucide oricand"

02-07-2012 16:55


Mike si Linda Howley

Ziua, Mike Howley este un profesor apreciat si un sot foarte iubitor, insa in fiecare noapte nevasta lui se teme ca ar putea s-o omoare, fara ca macar sa-si dea seama.

Linda povesteste ca sotul ei sufera de o tulburare de somn, din cauza careia are cosmaruri ingrozitoare, in care vede ca familia ii este atacata si incearca s-o apere.

Insa in acele momente el devine foarte violent si isi ataca, fara sa stie, propria sotie, care doarme langa el.

Cei doi dorm in aceeasi camera, dar in paturi separate, pentru ca nu vor sa stea departe unul de altul, in alta incapere.

“Ne iubim mult, dar aceste manifestari sunt ingrozitoare. Parca as fi casatorita cu dr. Jekyll si mr. Hyde”, declara Linda, pentru Daily Mail.

Primele manifestari anormale ale lui Mike au inceput in 2008, cand era foarte stresat din cauza unui nou loc de munca.

In timp, el a inceput sa devina tot mai violent in somn, lovindu-si si injurandu-si sotia. Dupa ce se trezeste insa, el nu-si mai aduce aminte nimic.

La inceput, cand sotia ii povestea ce facea el in somn, Mike a fost socat, nu putea sa creada, pentru ca el este un om bland si nici macar nu vorbeste urat.

El si Linda au impreuna un baiat in varsta de 16 ani si relatia lor este foarte buna.

Linda a inceput sa se teama pentru viata ei dupa ce a aflat ca un alt barbat, care suferea de aceasta boala, si-a ucis sotia in timp ce dormea, stranguland-o.

Medicul i-a confirmat lui Mike diagnosticul: tulburare de somn REM, o boala cronica si care avanseaza rapid, determinand persoana sa imite in realitate visele violente pe care le are.

Nu exista tratament, singura solutie este consumul unor pastile cu melatonina, un hormon care regleaza ceasul biologic al somnului, dar acesta nu face decat sa mai atenueze simpotomele.
 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO