Secretul din adancul pamantului. Ce ascunde aceasta harta din New Mexico si cui ii este destinata

Biserica Scientologica

Simbolurile gigant "gravate" in desertul din New Mexico, SUA, sunt un mesaj de bun venit destinat extraterestrilor. Initiativa apartine Bisericii Scientologice, a carui reprezentat de seama este Tom Cruise.

Biserica Scientolociga, potrivit careia oamenii au fost adusi pe Pamant in nave spatiale asemanatoare avioanelor DC8, de o entitate extraterestra, Xenu, opereaza o baza subterana ultrasecreta in adancurile desertului din New Mexico.

Reporterul BBC John Sweeney a calatorit pana la "catedrala spatiala extraterestra" contruita de controversata biserica pentru a documenta o noua carte. Sweeney nu este la primul contact cu membrii acestei credinte. In 2007, a fost autorul unui articol vast despre Biserica Scientologica.

Ascuns la 50 de kilometri de cel mai apropiat oras, buncarul subteran contruit in anii '80 ar fi suficient de solid incat sa reziste la un holocaust nuclear. Ascunse in aceasta baza se afla si textele originale ale fondatorului religiei scientologice, L Ron Hubbard, scrise pe placi de aur. Acestea reprezinta cea mai sacra dintre scripturile bisericii.

John Sweeney a vizivat zona, cunoscuta sub numele de Trementina Base si a intervievat o parte dintre fostii membrii ai Bisericii Scientologice pentru cartea Church of Fear (n.r. Biserica Fricii).

Citește și
tom cruise
Dezvaluiri neasteptate despre cel mai mare star al planetei. "Poate misca obiectele cu privirea"
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

"Intotdeauna mi-am dorit sa vizitez Trementina, pentru ca, atunci cand mergi la biserica, membrii neaga credinta in Xenu si nave spatiale. Cand am vorbit cu Kirsty Alley si Juliette Lewis in 2007 ai le-am intrebat au spus: 'Cine e Xenu?' si: 'John, esti nebun!'. Insa daca ma insel in privinta credintei in extraterestri de ce au contruit aceste simboluri gigante in desert, care nu pot fi vazute decat din spatiu? Cred ca este ceva foarte ciudat in legatura cu o biserica ce contruieste o catedrala enorma, iar apoi o ascunde de toata lumea. Ceea ce ma ingrijoreaza este ca scientologii isi doresc recunoasterea statusului religios in Marea Britanie. Insa, potrivit legilor noastre, religiile trebuie sa fie deschise si oneste in legatura cu principiile pe care se bazeaza. Acest loc este dovada fizica a faptului ca scientologii cred in existenta extraterestrilor. As vrea sa ii aud pe Tom Cruise si John Travolta explicand de ce ascund baza de public", a declarat jurnalistul.

Simbolurile - doua cercuri interconectate cu diamante in centru - ar fi o harta care ar trebui sa-i ajute pe scientologi sa se intoarca acasa, dupa ce au parasit Terra ca sa scape de Armageddon.

Jurnalistul BBC a fost insotit de un fost scientolog, Marc Headley, care sustine ca a fost "audiat" de Tom Cruise si apoi batut de liderul bisericii, David Miscavige. Incidentele au fost negate cu vehementa de biserica.

Cei doi au calatorit prin desert, pe un drum neasfaltat, pana in fata unor usi uriase din otel, cu camere de supraveghere. Acolo, au fost intorsi din drum.

"Am apasat pe un buton de interfon. O voce mi-a spus: 'Buna!' cu un accent ce parea a fi scandinav. Am spus ca ma numesc John Sweeney si am cerut politicos sa vizitez zona. Nu am fost lasati inauntru, iar la interfon nu a mai raspuns nimeni. Am condus inapoi in civilizatie, intrebandu-ne ce fel de religie contruieste o catedrala spatiala extrateresta in adancurile pamantului", a spus acesta.

Reporterul a spus ca in acea noapte a primit doua telefoane ciudate in camera de hotel, despre care crede ca au fost date de membrii ai bisericii.

DailyMail au contactat reprezentantii Bisericii Scientologice din Londra, insa acestia au refuzat sa comenteze afirmatiile.

Cartea The Church of Fear – Inside the Weird World of Scientology va aparea in librarii in data de 7 ianuarie.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
Acuzatii dure. Biserica Scientologica face castinguri pentru a-i gasi iubite si sotii lui Tom Cruise
Acuzatii dure. Biserica Scientologica face castinguri pentru a-i gasi iubite si sotii lui Tom Cruise

O actrita care fusese recrutata de Biserica Scientologica pentru a fi sotia lui Tom Cruise marturiseste pedepsele cumplite la care a fost supusa, dupa ce a facut publica relatia lor.

Dezvaluiri neasteptate despre cel mai mare star al planetei.
Dezvaluiri neasteptate despre cel mai mare star al planetei. "Poate misca obiectele cu privirea"

Divortul dintre Tom Cruise si Katie Holmes a readus in lumina detalii incomode despre Biserica Scientologica, extrem de controversata in Statele Unite.

Katie Holmes, dupa despartirea de Tom Cruise:
Katie Holmes, dupa despartirea de Tom Cruise: "Biserica scientologica a pus oameni pe urmele mele"

Actrita care i-a intentat divort lui Tom Cruise este convinsa ca mai multe masini ale Bisericii Scientologice ii urmaresc fiecare pas.

Recomandări
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

Pun capăt războiului și acceptă pacea, cu o condiție. Ce a cerut Hamas ca să oprească luptele cu Israelul
Pun capăt războiului și acceptă pacea, cu o condiție. Ce a cerut Hamas ca să oprească luptele cu Israelul

Un oficial de rang înalt din Hamas a declarat pentru AP că grupul islamist militant este dispus să accepte un armistițiu de cinci ani sau mai mult cu Israelul.

 

Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP
Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP

Peste 60% dintre români sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentând că o prezenţă mai mare la vot poate schimba lucrurile în bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.