Se pregatea de nunta, cand a trait clipe de groaza. "Nu mai suportam s-o vad pe iubita mea"

Dată publicare: 12-07-2013 14:34
Dată actualizare: 15-07-2013 06:54


Miri

Un tanar care urma sa se casatoareasca a avut un adevarat soc inainte de nunta si a ramas atat de traumatizat incat medicii l-au asfatuit sa nu se apropie de logodnica lui timp de o luna, punand astfel sub semnul intrebarii ceremonia.

Ollie McAninch, de 33 de ani, conducea alaturi de iubita lui, Clair, pe un drum de tara, cand masina lor a fost atacata de o banda de mascati inarmati.

Atacatorii au aruncat asupra lor grenade fumigene, le-au cerut sa stea la pamant, apoi tanarul a fost legat si imbracat intr-un costum portocaliu, asemenator celor purtate de detinutii de la Guantanamo.

Urcat intr-o alta masina, Ollie a fost dus legat la ochi, spre o destinatei necunoscuta si abia dupa 160 de km a aflat ce se intampla: totul fusese o farsa, pusa la cale cu complicitatea iubitei sale.

Incidentul nu s-a terminat insa aici: a fost dezbracat complet, obligat sa poarte un mankini (costum de baie) si i s-a cerut sa mearga astfel costumat pe bicicleta.

Totul a fost atat de traumatizant incat, ulterior, tanarul a avut momente in care tremura din senin si avea cosmaruri.

Din aceasta cauza s-a temut ca va trebui sa-si amane nunta, insa in cele din urma totul a decurs bine si ceremonia a avut loc.

Prietenii care i-au facut aceasta farsa infricosatoare au fost invitati la nunta, insa Ollie a jurat “sa se razbune”pe ei.
 

Sursa: Daily Mail

Tags: farsa, nunta, rapire, mire,


VIDEO PROTVPLUS.RO