Se inteleg prin Google Translate, dar au decis sa se casatoreasca. Decizia luata de o britanica de 16 ani

Dată publicare: 25-02-2014 10:27
Dată actualizare: 28-02-2014 00:42


cuplu

Jaydene Roberts, o britanica in varsta de 16 ani, si-a luat prin surprindere parintii cand a decis sa plece in Turcia pentru a se casatori.

Vara trecuta, Jaydene Roberts a mers in vacanta, impreuna cu familia sa, intr-o statiune din Turcia. Intre ea si un barman de la hotelul in care erau cazati s-a infiripat o relatie, darparintii ei au crezut ca este vorba doar de o aventura de vacanta.

La doua luni dupa incheierea vacantei din Turcia, Emre a cerut-o pe Jaydene in casatorie.

Ea intelege doar cateva cuvinte in limba turca iar noul ei logodnic vorbeste greu engleza. Chiar daca sunt nevoiti sa foloseasca serviciul de traducere de la Google ca sa se inteleaga, cei doi sunt hotarati sa se casatoreasca in luna august.

Dupa cateva luni, Jaydene intentioneaza sa se intoarca in Turcia, pentru a trai alaturi de iubitul ei, Emre Karaca, in varsta de 21 de ani, in casa familiei acestuia. Ea a primit binecuvantarea familiei pentru a se casatori cu Emre, insa bunicii din partea tatalui au intrerupt orice legatura cu Jaydene sau cu parintii ei.

VEZI AICI CUM ARATA CEI DOI INDRAGOSTITI

Neincrederea bunicilor fetei este impartasita si de alte persoane, care se intreba daca nu cumva, la 16 ani, ea este prea tanara pentru a lua o decizie atat de importanta, mai ales dupa o relatie online, intre doua persoane care nu vorbesc aceeasi limba.

"Cand Emre a cerut-o in casatorie, am fost putin socata, desi o parte din mine se astepta la asta, pentru ca stiam cat de indragostiti erau", a declarat Michelle, mama lui Jaydene.

Michelle si Michael, parintii lui Jaydene, s-au intalnit, de asemenea, in adolescenta:

"Speram din tot sufletul ca relatia lor va rezista", au declarat parintii.

In august, dupa ce va implini 17 ani, Jaydene se va intoarce din nou in Turcia, pentru a se casatori, intr-o ceremonie traditionala, cu Emre.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO