Se chinuia sa plateasca o factura de 600 de dolari, dar de fapt era milionara de mai bine de 5 luni

Ultima actualizare: 06-11-2012 00:47
castigatoare

Intamplare demna de un film, petrecuta in California, Statele Unite. Julie Cervera, o bunica in varsta de 69 de ani, incerca din rasputeri sa achite o factura de 600 de dolari la curent, fara sa stie ca era milionara in dolari.

Cat costa bogatiile Pamantului? Pretul Terrei, stabilit bucata cu bucata

In tot acest timp, un bilet castigator la loterie, pe care fiica femeii il cumpararese la rugamintea ei, statea in torpedoul masinii.

Probabil ca tichetul ar fi ramas acolo, iar femeia la fel de saraca in continuare, daca o imagine suprinsa de camerele de supraveghere in magazinul din care a fost cumparat biletul nu ar fi fost data publicitatii.

Chiar Julie a vazut reportajul la televizor, cu ajutorul a doua perechi de ochelari de 99 de centi. Si-a recunoscut fiica, dar nu a putut citi si textul e pe ecran. "Am crezut ca a jefuit o banca, pentru ca nu intelegeam ce scrie", povesteste cu umor femeia. Abia dupa ce si-a pus si a treia pereche de ochelari a inteles ca e milionara.

In luna mai a acestui an, mama si fiica se intorceau acasa, cand tinerei i s-a facut rau. A coborat sa-si cumpere o sticla de apa de la magazin, iar mama ei a rugat-o sa ia si un bilet la loto. Fata a refuzat initial, dar pana la urma i-a cumparat mamei biletul castigator din banii ei.

Cele mai puternice branduri romanesti. Cum au reusit sa se vanda in Europa, SUA si Asia produsele "made in Romania"

"Am vreo 200 de bilete la loto prin casa. Nu le verific niciodata", a povestit Julie, care are trei copii mari si sase nepoti.

Daca nu si-ar fi revendicat premiul pana pe 25 noiembrie, atunci nu ar mai fi primit niciun ban.

View more videos at: http://nbclosangeles.com.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO