Scene de groaza la o inmormantare, in Indonezia. Cadavrul cade din sicriu in timpul procesiunii. VIDEO

30-03-2015 20:52


inmormantare Indonezia

Oamenii indurerati de la o inmormantare au fost ingroziti in momentul in care baza sicriului a cedat, iar trupul neinsufletit a cazut pe drum.

Ceremonia, care a avut loc intr-o regiune rurala din Indonezia, va fi, cu siguranta, una pe care cei prezenti nu o vor uita niciodata. Cortegiul funerar inainta spre locul de veci, sicriul cu decedatul fiind purtat pe umeri de cativa barbati.

Totul parea ca se desfasoara potrivit obiceiurilor locale; cortegiul inainta, in timp ce rudele si cunosctintele, aflate la marginea drumului, isi luau ramas bun de la cel disparut.

Numai ca la un moment dat s-a petrecut incidentul care i-a socat pe toti cei prezenti. Trupul decedatului, infasurat in alb, a sfartecat panza verde cu care era invelit sicriul si a cazut pe asfalt. In loc sa se opreasca imediat ce s-a produs nefericitul incident, barbatii care purtau sicriul pe umeri si-au continuat drumul, lasand impresia ca nu si-a dat seama de cele intamplate.

Cativa oameni aflati pe marginea drumului au intervenit sa salveze situatia. Dupa ce s-au asigurat ca cel plecat pe lumea cealalta era intreg, au intors din drum convoiul, au reasezat mortul in sicriu, iar procesiunea a fost continuata.

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO